Over mij

Merksplas, Antwerpen, Belgium
Mama van 4 kindjes: Mariken, Geike, Nine en Lennert.Een Alle pure en nature dingen kunnen mij beroeren. Biologisch tuinieren en lekker koken, creatief bezig zijn zoals poppetjes maken, ...zijn maar enkele van mijn interesses.Sinds de geboorte van mijn eerste ben ik me aan het verdiepen in 'duurzaam en verantwoord' speelgoed. Ik werd zo geraakt door de mooie dingen die ik tegenkwam dat ik besloot om deze zelf te gaan verkopen. In 2007 precies werd het officieel! Daarna volgde de blog én sinds vorig jaar is er dus ook een webwinkel, weliswaar nog in opbouw. Véél van mijn tijd gaat ook nog naar de ouderen die ik iedere dag weer mag ontmoeten doorheen grote, kleine, fijne maar soms ook moeilijkere momenten. Beide jobs verrijken mijn leven enorm! In de winkel vindt u voornamelijk duurzaam houten speelgoed, bio en fairtrade kleding en verzorgingsprodukten. www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be Veel plezier met rondkijken!

vrijdag 14 oktober 2011

Een wens....Onze volgende aktie nav ons vierjarig bestaan is een wens...

Hierbij heb ik jullie hulp nodig.... welke produkten missen jullie (of jullie kinderen!) nog in de winkel? Of voor welke doelgroep? Een bepaald merk? Voor oudere kinderen?  En daaraan gekoppeld... een give-away.... één iemand kan het produkt winnen wat nog op zijn of haar verlanglijstje staat...

Dus mensen... stuur massaal uw ideetjes naar ons via e-mail... en laat een korte reaktie hier achter. Mensen die onze blog op hun volglijst/ favorieten plaatsen en/of een berichtje schrijven over Speelgoed voor Goed Kinderspel, maken dubbel kans!

Iedereen die reageert tussen 15 en 6 november krijgt een korting van maar liefst 15 % op zijn/haar volgende bestelling! Omdat wij ook nog even op vakantie gaan, wordt de winnaar op zaterdag 6 november bekend gemaakt!!! Wij hopen dat jullie dit een leuke aktie vinden!

 ben.de.houwer@telenet.beGeen opmerkingen:

Een reactie posten