Over mij

Merksplas, Antwerpen, Belgium
Mama van 4 kindjes: Mariken, Geike, Nine en Lennert.Een Alle pure en nature dingen kunnen mij beroeren. Biologisch tuinieren en lekker koken, creatief bezig zijn zoals poppetjes maken, ...zijn maar enkele van mijn interesses.Sinds de geboorte van mijn eerste ben ik me aan het verdiepen in 'duurzaam en verantwoord' speelgoed. Ik werd zo geraakt door de mooie dingen die ik tegenkwam dat ik besloot om deze zelf te gaan verkopen. In 2007 precies werd het officieel! Daarna volgde de blog én sinds vorig jaar is er dus ook een webwinkel, weliswaar nog in opbouw. Véél van mijn tijd gaat ook nog naar de ouderen die ik iedere dag weer mag ontmoeten doorheen grote, kleine, fijne maar soms ook moeilijkere momenten. Beide jobs verrijken mijn leven enorm! In de winkel vindt u voornamelijk duurzaam houten speelgoed, bio en fairtrade kleding en verzorgingsprodukten. www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be Veel plezier met rondkijken!

donderdag 1 december 2011

Veel nieuws in een notedop!

De voorbije weken kregen we zoveel nieuws binnen dat het vaak al uitverkocht was op de beurzen, vooraleer het in de winkel terechtkwam.


Van een nieuwe fabrikant De Speelgaard hebben we breivorken, knoopsterren, punnikklosjes en reuzespeelknijpers binnen.

Ook alle Goodbyns en Byntos zijn weer aangevuld. We konden nog net enkele van de oude kleuren bijbestellen en verder hebben we weer vele nieuwe kleurtjes binnen! Deze vind u bij ons allemaal aan zeer voordelige prijzen!

Ook Grimm's en Ostheimer is weer volop op voorraad!Helemaal nieuw en uniek zijn onze kant en klare seizoenstafelpopjes die in een klein atelier voor ons gemaakt worden. Ze zijn volledig met de hand gemaakt van natuurlijke materialen én ze zijn betaalbaar. Héél interessant voor mensen die graag een seizoenstafel inrichten maar niet de tijd hebben om zelf popjes te maken...

En we zijn nog héél wat vergeten... en er is alweer héél wat nieuws op komst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten