Over mij

Merksplas, Antwerpen, Belgium
Mama van 4 kindjes: Mariken, Geike, Nine en Lennert.Een Alle pure en nature dingen kunnen mij beroeren. Biologisch tuinieren en lekker koken, creatief bezig zijn zoals poppetjes maken, ...zijn maar enkele van mijn interesses.Sinds de geboorte van mijn eerste ben ik me aan het verdiepen in 'duurzaam en verantwoord' speelgoed. Ik werd zo geraakt door de mooie dingen die ik tegenkwam dat ik besloot om deze zelf te gaan verkopen. In 2007 precies werd het officieel! Daarna volgde de blog én sinds vorig jaar is er dus ook een webwinkel, weliswaar nog in opbouw. Véél van mijn tijd gaat ook nog naar de ouderen die ik iedere dag weer mag ontmoeten doorheen grote, kleine, fijne maar soms ook moeilijkere momenten. Beide jobs verrijken mijn leven enorm! In de winkel vindt u voornamelijk duurzaam houten speelgoed, bio en fairtrade kleding en verzorgingsprodukten. www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be Veel plezier met rondkijken!

vrijdag 4 november 2011

Knutselen en experimenteren


Sinds kort hebben we een nieuwe leverancier: Dieters Holzspielzeug. Zij hebben een ruim aan bod aan pakketten om te knutselen en te experimenteren!  Om te knutselen: de knoopster, vriendschapsbandjes maken, parelweefraam... Om te experimenteren en aktief bezig te zijn: diabolo's, zweefvliegtuigjes, kompas, zonnewijzer, .... Veel van hun produkten hebben een Spiel Gut onderscheiding ontvangen!

We hopen snel meer van hun in de winkel te hebben.  U kan alvast een kijkje nemen op hun website om meer te zien: www.dieters-holspielzeug.de

Geen opmerkingen:

Een reactie posten