Over mij

Merksplas, Antwerpen, Belgium
Mama van 4 kindjes: Mariken, Geike, Nine en Lennert.Een Alle pure en nature dingen kunnen mij beroeren. Biologisch tuinieren en lekker koken, creatief bezig zijn zoals poppetjes maken, ...zijn maar enkele van mijn interesses.Sinds de geboorte van mijn eerste ben ik me aan het verdiepen in 'duurzaam en verantwoord' speelgoed. Ik werd zo geraakt door de mooie dingen die ik tegenkwam dat ik besloot om deze zelf te gaan verkopen. In 2007 precies werd het officieel! Daarna volgde de blog én sinds vorig jaar is er dus ook een webwinkel, weliswaar nog in opbouw. Véél van mijn tijd gaat ook nog naar de ouderen die ik iedere dag weer mag ontmoeten doorheen grote, kleine, fijne maar soms ook moeilijkere momenten. Beide jobs verrijken mijn leven enorm! In de winkel vindt u voornamelijk duurzaam houten speelgoed, bio en fairtrade kleding en verzorgingsprodukten. www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be Veel plezier met rondkijken!

zondag 19 juli 2009

Nog meer vilten speelgoed...


De huisjes en poppenwiegjes zijn werkelijk prachtig! Binnenkort zijn ze te verkrijgen. Een vraagje voor alle lezers: welke is de mooiste?

vrijdag 17 juli 2009

Nog een regenboog!Nieuw in de winkel: nog een regenboog! Deze is ideaal om te gebruiken bij het bouwen. Het grondvlak van iedere boog is 4/4 cm waardoor ze stevig kunnen staan op blokken met hetzelfde grondvlak. Zoals bvb de grote trappenpyramide of de bouwset van '1001 nacht'.

dinsdag 7 juli 2009

Het kan niet snel genoeg gaan!


Ja, lieve mensen, er staat het één en het ander te gebeuren...De webwinkel is in de maak; ik heb een gedeelte uitbesteed zodat het allemaal wat sneller zal gaan...En verder zijn de eerste bestellingen bij 'Duns' geplaatst ( de kleertjes met de leuke prints). En verder zijn er contacten lopende met iemand die de prachtigste huisjes voor op de seizoenstafel of om mee te spelen maakt... Héérlijk spannend die drukte...